Klientët

Dëshironi të bëheni klient i zyrës? Marrja me qira e një zyre me zyrtarë është e lehtë. Nga zyra e regjistruar në zyrën ekzistuese. Ju zgjidhni, ne dorëzojmë. Më poshtë do të gjeni një numër dëshmish nga klientët të cilët tashmë marrin me qira zyrën e tyre nga zyrtarët. Nëse dëshironi të na bashkoheni, ju lutemi na kontaktoni menjëherë.

Natyrisht ne nuk postojmë në internet të gjithë klientët tanë. Do ju të bëhet një klient dhe di kush janë fqinjët e tu. Ne kemi pirë birrë që nga viti 2018, do vish të takohesh? :)

Pse të bëhet një klient i zyrës?

Ka arsye të ndryshme për t'u bërë klient klient, por më e rëndësishmja është sepse është kaq shumë kënaqësi me ne! Pyesni referencat më poshtë:

Laboratorë P10 Zhvillimi i aplikacioneve dhe analiza e mediave sociale Ne e ndihmojmë kompaninë tuaj të krijojë dhe shkallëzojë një arkitekturë cloud që është e efektshme, e sigurt dhe e automatizuar. Ekipi ynë specializohet në: sigurinë e reve, tubacionet CI / CD, testimin e depërtimit, trajnimin e sigurisë së brendshme, arkitekturën e sigurisë së rrjetit, mjekësinë ligjore. P10 ...
Një faqe në internet e siteguru është e bërë për ju, personalisht! Vetëm duke qenë e ndryshme dhe unike, kompania juaj do të spikasë në internet. Ne e dimë më së miri se si ta bëjmë atë. Përfitoni nga ekspertiza jonë! Në fillim ...
Beton me shkëlqim Beton me shkëlqim, dysheme prej betoni të lëmuar Për kompani dhe individë të specializuar në punë të vështira, kur cilësia është e rëndësishme. Për shkak se një dysheme prej betoni të lëmuar instalohet vetëm një herë dhe se një herë duhet të jetë E MIR. Me Glansbeton ju jeni pra në ...
RencoRent makina me qira dhe zyra me qira makina dhe zyra të ndryshme industriale RencoRent kush jeni ju? RencoRent ka qenë aktiv në marrjen me qira të makinerive industriale që nga viti 2004. Kjo si për individët privatë ashtu edhe për kompanitë. Në 2017, Rencorent BVBA
Trajnimi dhe inovacioni Woww Woww për kompanitë dhe ndërmarrjet që nuk mendojnë më shumë Woww kush jeni ju? Ndonjëherë thjesht mendoni: Woww dhe jo më shumë ose më pak! Për shkak se Woww është një ekip partner i ekspertëve të cilët kanë njohuritë e duhura ...
Fruitconsult Fruta dhe Perime Shpërndarja, furnizimi me shumicë, blerja dhe shitja e frutave Shoqëria e zakonshme e kufizuar Fructconsult është e specializuar në blerjen dhe shitjen e frutave.
ilionx duke udhëhequr rrugën në botën e IT Përmirësimi i performancës së organizatave duke analizuar në mënyrë inteligjente të gjithë informacionin në dispozicion ilionx ka marrë me qira një zyrë virtuale 'Rritje' me një paketë shërbimi nga zyrtari që nga Shkurti 2019. Në vizitën e tyre të parë në zyrë ata ishin menjëherë
Spotit Rrjeti juaj i sigurt dhe në gjendje të lartë SpotIT e mban rrjetin tuaj në gjendje të lartë dhe ndihmon në mbrojtjen e tij kundër kërcënimit të vazhdueshëm të sulmeve kibernetike. Me anë të një plani strategjik me zgjidhje praktike, Spotit do të analizojë në mënyrë inteligjente informacionin në dispozicion. Spotit BVBA ka marrë me qira që prej ...
Bogal Jo vetëm ndonjë kompani reklamash Që nga 1 Shkurt, 2019 klient i zyrës. Bogal bvba mendon se shërbimi dhe vendndodhja e qetë e ndërtesës së zyrës është e shkëlqyeshme "Kur dorëzohet një paketë, unë tashmë e di 1 minutë më vonë se unë ...
Përshtatje e LW Interieur për ambientet e brendshme me rafte të sipërme! LW Interieur është një kompani e re dhe fleksibile që është angazhuar në ambiente të brendshme të bëra me porosi që nga fillimi i 2019. Nuk ka pyetje është shumë! Për shkak të rritjes së tyre të shpejtë, ajo e kuptoi se ...
JCM-Team Pikturimi dhe rinovimi i ekipit JCM-ekipi JCM janë 2 punëtorë që kanë idenë për të krijuar një BV të ri së bashku të quajtur JCM-Team BV. Duke bërë kalimin nga një ndërmarrje e vetme në një BV, mundësitë për rritje janë ...
Operatori i dyqaneve të shtypit Përveç gamës së produkteve tradicionale që gjeni në çdo gazetë (shtypi, produktet e pirjes së duhanit, ëmbëlsirat dhe Lotaria Kombëtare), dyqanet e tij Press Shop gjithashtu shesin ushqime të para-paketuara si sanduiçe, sallata, produkte qumështi, pije të ftohta dhe të nxehta, dhurata, pajisje telefonike, vegla, artikuj shkrimi ... ...
Eaglenest Foleja e programuesit. "Ju nuk mund të fluturoni si një shqiponjë me krahët e një pule". Motoja jonë: "Ju nuk mund të fluturoni si një shqiponjë me krahët e një pule". Për t'i bërë planet tuaja të vërteta, keni nevojë për një profesionist ...