Ju mund të merrni me qira një dhomë takimi në orë në Herk-de-Stad në shërbim. Ne kemi formula të dobishme nëse doni të merrni me qira një dhomë takimi.
Baza jonë në Schulen (Herk-de-Stad) siguron që ne jemi ankoruar në nivel lokal. Me hapësirën e këndshme të parkimit të drejtë para ndërtesës sonë
dhe mezi minuta 3 nga E313 jemi ne jemi shumë të arritshëm për të gjithë.

Si mund të merrni me qira një dhomë takimi?

Duke marrë me qera dhomë takimi deri në orën mund të jeni fleksibël me kohën që kaloni atje. Ju vendosni sa kohë ju takoni dhe çfarë do t'ju kushtojë. Ju mund të regjistroheni rezervimin tuaj online, me telefon ose në pritje.

Çfarë përfshihet kur merrni me qira një dhomë takimi?

Dhoma jonë e takimit është e pajisur me gjithçka që nevojitet për të optimizuar takimin tuaj.
Kështu që ju keni:
- Tabela dhe karrige
- Materiale audio dhe vizuale
- Internet wireless
- Ekrani i projektimit për prezantime
- stilolapsa dhe letër zyrtare
- Kafe dhe ujë

Nëse merrni me qira dhomën e mbledhjes për disa orë në ditë, shanset janë që ju të ndiheni si një meze të lehtë. Na tregoni me kohë
dhe ne sigurojmë ushqimet e nevojshme (pa)

Lexoni: 11557 i etur