Qiraja për një zyrë përcaktohet nga hapësira që zgjidhni. Jemi të lumtur t'ju bëjmë një propozim të përshtatur.

Qiraja më e zakonshme është dhënia me qira e hapësirave të zyrave që organizoni vetë. Këtu, çmimi për m² është parë fillimisht për të parë nëse një zyrë bie brenda buxhetit. Sidoqoftë, ky qira është vetëm një pjesë e kufizuar dhe shumë shpesh përqendrohet shumë në këtë.

Çmimet e përgjithshme zyra me qira

Prandaj, shumica e qiramarrësve (potencialë) ose sipërmarrësish nuk kanë një pasqyrë të plotë të kostove totale të zyrës dhe vështirë se dikush e di se çfarë saktësisht shpenzimet janë për vendin e punës ose të punësuarit kur jepet një zyrë. Rregulli është që çdo anëtar i personelit midis 18 dhe 25 ka nevojë për m². Duke përdorur këtë rregull, mund të llogarisni hapësirën minimale që ju nevojitet. Llogaritni 'hapësirat boshe' (të tilla si dhomat e mbledhjes, recepsionit, restorantet etj.) Dhe e dini se sa i madh duhet të jetë zyra juaj. Megjithatë, nëse keni nevojë për më pak se 400 metra katror, ​​marrja me qira shpesh është alternativa më e mirë. Në zyra është e zgjuar të marrë parasysh, ndër të tjera, objektet e parkimit në zonë.

Jep me qira një zyrë të vogël apo të madhe

Jo aq e thjeshtë ... Në zyrën e saj ne duam ta ndryshojmë këtë. Ne marrim me qira zyra më të mëdha, por edhe zyra më të vogla ose zyrat satelitore, ne kemi zgjidhjen e duhur zyre për të gjithë

Për të lexuar 9333 kohët