Ka arsye të shumta për një
ditore në Huren

Marrja me qira një ditë në një lokacion zyre është e mirë imazhin e kompanisë suaj.

Personi i vetëpunësuar
duan të punojnë më pranë shtëpisë

Nëse do të ndani një zyrë, me shërbime të ndryshme. Ne mbështesim dhe sigurohemi që mund të përqendroheni në biznesin tuaj kryesor.

Udhëtari në tranzit
ka nevojë vetëm për një zyrë ose për një dhomë takimi

Sigurisht që mund të punosh në makinë. Sidoqoftë, të kesh një bazë të përkohshme për të vizituar klientët tuaj në rajon ju jep pak më shumë paqe mendore dhe luks.

Punëtori në shtëpi
Kush ka nevojë për një frymëzim të ri.

A e dini se një ditë në zyrë ju jep mundësinë të takoni njerëz të rinj dhe të merrni ide të reja?

Pushtuesi i paqes
i cili ka nevojë vetëm për një vend të qetë për të punuar

Puna e relaksuar në zyrën tuaj të ditës / private. Na tregoni se çfarë keni nevojë dhe ne do të kujdesemi për të!

Si një profesionist ju duhet një
zyra e përkohshme

Ju me qira zyrën tuaj bazuar në një e kthen këtë tashmë në orë!

Përfitimet e punës së përditshme të zyrave janë të shumta. Njerëzit të cilët nuk duan të jenë të lidhur në një vend mund të preferojnë një qira për orë, sepse nuk ka angazhime afatgjata.

Një ditë në zyrë është e përkryer për këdo që përkohësisht ka nevojë për hapësirën e vet ose të përbashkët. Marrja me qira e një zyre për një ditë mund të jetë shumë e dobishme - sidomos për dikë që po fillon një biznes.

Profesionistët të cilët me qira një hapësirë ​​për zyra në ditë shpesh kanë nevojë për lehtësirat e një vendi pune konvencional. Dhomat e takimit të plotë janë të dizajnuara për biznes. Çdo vend është i pajisur plotësisht me teknologjinë më të avancuar dhe pajisjet profesionale.

Normat e zyrave tona të ditës janë gjithashtu fleksibël, dhe hapësira mund të merret me qira në minutën e fundit për një ditë të tërë ose vetëm një orë. Qiramarrësit paguajnë vetëm për kohën që përdoret, gjë që e bën me qira një zyrë ditore një opsion ekonomikisht të mundshëm.

Për të lexuar 11175 kohët