Fontgrootte: +
1 minuut leestijd (227 woorden)

SpotIT

SpotIT

Spotit

Uw netwerk veilig en in topconditie

SpotIT houdt uw netwerk in topconditie en helpt het beschermen tegen de constante dreiging van cyberaanvallen. Door een strategisch plan met praktische oplossingen gaat Spotit beschikbare informatie slim analyseren

Spotit BVBA huurt sedert  februari 2019 een vast kantoor met een dienstenpakket bij offiRent. Gezien de flexibiliteit van offiRent voelde Spotit zich zeer snel thuis en kan die zeer snel groeiend bedrijf nog verder uitbreiden binnen het offiRent gebouw.

SpotIT wie bent u ?

Uw security en netwerk vormt de ruggengraat van uw bedrijf. De aanpak voor security & netwerken is dan ook geen eenmalig project, maar maakt deel uit van uw bedrijfsstrategie. Een project gaat pas van start als er een concreet, strategisch actieplan op tafel ligt dat erop gericht is om bepaalde doelstellingen te halen. SpotIT wil uw trusted advisor zijn voor een high-level security en netwerk aanpak op lange termijn. Uiteraard bieden ze ook de standaardoplossingen, zoals switches, routers, firewalls en antivirus software. Maar waar zij echt het verschil maken, is met hun high-tech kennis, 24/7 managed services en projectaanpak.

SpotIT wil een trusted advisor zijn voor zijn klanten. ze werken met hun klanten samen aan innovatieve security- en netwerkarchitecturen die een groot strategisch voordeel en inzicht bieden. SpotIT begint een reis met elke klant en bouwt een langdurige relatie op gebaseerd op visie, gespecialiseerde kennis, toewijding en vertrouwen..

P10 labs
Fructconsult

Gerelateerde berichten

 

Heb je vragen of een idee ?

Bij offiRent denken wij altijd met u mee, en we kunnen samen uw idee uitwerken.

contacteer ons

of geef ons een belletje
+32 13 26 10 10

ONZE DIENSTEN

diensten die offiRent kan aanbieden

Virtueel kantoor
De maatschappelijke zetel van uw bedrijf op een professioneel adres.
Therapie Ruimte
Rustgevende ruimte voor één op één gesprekken voor de consulent
Vergaderzaal
Vergaderzaal ingericht voor 10 personen met extra diensten.
Makerspace
Heb je een goed idee? Wij helpen je idee uit te werken in ons MakerspaceLab.
Winst Maken
Een professioneel kantoor laat je winst stijgen. Bereken hier je winst!