post sorteren in uw eigen brievenvak

een postovereenkomst volgens afspraak

Bij het afsluiten van een contract stellen we een postovereenkomst op u bepaalt hoe vaak en/of wij uw post doorsturen!

Nooit meer een overvolle brievenbus in de regen leegmaken? Bij offiRent sorteren wij uw post met de hand en kiest u wanneer u het komt afhalen. Bij dringende brieven sturen we u een melding zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Als u klant van ons bent, bent u hier niet toe verplicht maar het is eenvoudig.  De privacy blijft behouden indien u dit wenst.

Wenst u uw post zelf af te halen wekelijks, maandelijk of 2 maal per jaar ? Wenst u dat wij uw post openen en per mail doorsturen? Of hebt u liever dat wij uw post tegen posttarieven doorsturen?

Wanneer u een maatschappelijke zetel in ons kantorengebouw is zullen wij uw post aannemen en u hiervan op de hoogte brengen. U dient enkel 2 keer per maand uw post af te halen op ons kantoor.

Post sorteren bij een flexibel kantoor

Wie een flexibel kantoor huurt geniet u van de voordelen dat uw post gesorteerd wordt terwijl u bezig kunt zijn met uw cliënteel. U komt langs wanneer het u uitkomt en neemt dan de post die binnengekomen is mee.

U kan via een online platform of via een mail bekijken welke post voor u aangekomenis. Indien u voor een tijd niet op uw flex kantoor aanwezig kan zijn, kunnen wij uw brieven ook doorsturen per reguliere post of aangetekend schrijven.

Wenst u zelf brieven te verzenden, geef ze af aan het onthaal en voor de rest zorgen wij. Dit zijn allemaal  kleine tijdrovende taken dewelke wij u uit handen kunnen nemen om u waar u geen tijd meer in moet steken dankzij het huren van een flexibel kantoor.

 

Heb je vragen of een idee ?

Bij offiRent denken wij altijd met u mee, en we kunnen samen uw idee uitwerken.

contacteer ons

of geef ons een belletje
+32 13 26 10 10

ONZE DIENSTEN

diensten die offiRent kan aanbieden

Virtueel kantoor
De maatschappelijke zetel van uw bedrijf op een professioneel adres.
Therapie Ruimte
Rustgevende ruimte voor één op één gesprekken voor de consulent
Vergaderzaal
Vergaderzaal ingericht voor 10 personen met extra diensten.
Makerspace
Heb je een goed idee? Wij helpen je idee uit te werken in ons MakerspaceLab.
Winst Maken
Een professioneel kantoor laat je winst stijgen. Bereken hier je winst!