Fontgrootte: +
2 minuten leestijd (350 woorden)

Pauze nemen!

Pauze nemen!

pauze nemen

pauze laat je lichaam herstellen

je lichaam is niet gemaakt om anderhalf uur geconcentreerd bezig te zijn

Wist je dat de CEO van Royco gelijk heeft ? Dit is ook de reden dat wij regelmatig durven pauze te nemen. Een goed gesprek in de gemeenschappelijke ruimtes geeft vaak net een nieuwe drive en nieuwe inzichten. Deze nieuwe inzichten zijn belangrijk om te blijven groeien.

omdat pauze belangrijk is zegt de CEO van Royco ...

offiRent is niet alleen een verzamelplaats van kantoren, maar wij durven te inoveren. Samen werken of co-working zorgt ervoor dat we samen groeien. Heb jij een goed idee, vertel het ons, en we bouwen samen verder aan een stevige toekomst.

Pauze nemen zorgt voor een verhoogde productiviteit. Er bestaat een misverstand dat mensen denken dat het overslaan van pauzes voor meer vinkjes zorgen op je to-dolijst. Dat klopt niet. Het lichaam heeft gedurende de werkdag regelmatig rust nodig.

Als die rust niet komt, zal je merken dat je moe wordt, je niet goed meer kunt concentreren en dus minder werk verricht. Een (korte) pauze geeft je hersenen even de tijd om te resetten, zodat je daarna weer met volle aandacht verder kunt gaan met je werk.

Je kent dat wel: van die korte gesprekjes bij het koffieapparaat op het werk. Het lijkt misschien zonde van je tijd, maar die minipauzes maken het verschil. Ze zorgen ervoor dat je tijdens je werk of vergadering scherp blijft.

De boog kan niet uren gespannen blijven en na verloop van de dag zakt je concentratie weg. Een dergelijk praatje bij het koffieapparaat helpt je ontspannen, zodat je daarna weer aandacht hebt voor waar je mee bezig was.

Kortom, pauze nemen is heel belangrijk. Verplicht jezelf daarom om tijdens een werkdag pauze te nemen! Het levert je meer productiviteit op, meer werkplezier en een tevreden werkgever. Bovendien kom jij niet bekaf thuis met een vol hoofd en een vermoeid lijf. Je houdt meer energie over en tijd om leuke dingen te doen in de avonduren. Pauze nemen tijdens je werk heeft veel positieve effecten. Je zult zien dat het werkt.

Maatschappelijke zetel goedkoop plaatsen bij offiR...
Kantoor huren?
 

Heb je vragen of een idee ?

Bij offiRent denken wij altijd met u mee, en we kunnen samen uw idee uitwerken.

contacteer ons

of geef ons een belletje
+32 13 26 10 10

ONZE DIENSTEN

diensten die offiRent kan aanbieden

Virtueel kantoor
De maatschappelijke zetel van uw bedrijf op een professioneel adres.
Therapie Ruimte
Rustgevende ruimte voor één op één gesprekken voor de consulent
Vergaderzaal
Vergaderzaal ingericht voor 10 personen met extra diensten.
Makerspace
Heb je een goed idee? Wij helpen je idee uit te werken in ons MakerspaceLab.
Winst Maken
Een professioneel kantoor laat je winst stijgen. Bereken hier je winst!