Header lid worden

2 minuten leestijd (332 woorden)

Therapieruimte te huur per uur

Huur onze therapie ruimte per uur en ontdek wat werken in rust is.  Gelegen in Herk-de-Stad bevindt zich een therapie/coach/massage ruimte. De ruimte is te huur per dagdeel maar ook per uur. Deze ruimte is volledig ingericht en geschikt voor individuele sessies, gesprekken, gesprekstherapie, yoga,… Maar kan eventueel ook gebruikt worden voor massages (exclusief massage benodigdheden).  Er bevindt zich een gezellige sfeer in de ruimte. Hierdoor zal coaching makkelijker worden voor de coach en de client, en zal iedereen tot rust kunnen komen.

Coaching Ruimte te huur per uur

Coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen, uitgaande van gezonde mensen en een geloof in de veranderingsmogelijkheden die liggen besloten in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag.  Genezing is nadrukkelijk niet het doel en ziekte niet het uitgangspunt. Coaching is geworteld in de positieve psychologie en moet niet verward worden met counseling of therapie, begeleidingsvormen die erop gericht zijn mentale blokkades of psychische stagnatie te verhelpen. Mentoraat en training zijn verwante begrippen, maar geen synoniemen.

Ontspannende Ruimte te huur per uur

Herken je dat gevoel dat je thuiskomt, je schoenen uitdoet en eventjes een paar minuten op adem komt na een lange dag? Dat gevoel van rust en stilte voel je het beste als je daar een ontspanningsruimte voor hebt, het is altijd een goed idee om een hoekje te hebben waar je tot rust kunt komen.  De ontspannende ruimte is te huur per uur of per dagdeel.

Massage ruimte te huur per uur

Als klanten binnen komen, proeven ze meteen de sfeer van de massagepraktijk.  Dit is immers het eerste beeld wat de klant krijgt van jouw massageruimte.

Er bevindt zich een gezellige sfeer in deze ruimte. Hierdoor zal coaching makkelijker worden voor de coach en de klant, en kan iedereen tot rust komen want tot gevolg heeft dat

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.offirent.be/

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.offirent.be/

Cron Job Starts