клиенти

Дали сакате да станете официјален клиент? Изнајмување канцеларија во offiRent е лесно. Од регистрирана канцеларија до постоечка канцеларија. Избирате, трчаме. Подолу ќе најдете голем број сведоштва од клиенти кои веќе ја изнајмуваат својата канцеларија во offiRent. Ако сакате да ни се придружите, ве молиме контактирајте не веднаш.

Се разбира, ние не објавуваме на интернет сите наши клиенти. Дали сакаш стане клиент и знајте кои се вашите соседи. Го имаме нашето пиво од 2018, дали доаѓате да нè запознаат? :)

Зошто да станете официјален клиент?

Постојат различни причини да станете официјален клиент, но најважен е тоа што е толку забавно со нас! Побарајте ги референциите подолу:

водечки ilionx bvba во светот на ИТ Подобрување на перформансите на организациите со умно анализирање на сите достапни информации ilionx BVBA издава виртуелна канцеларија за "Раст" со сервис пакет од offiRent од февруари 2019. На првата посета на официјалниот претставник ...
Богал bvba Не само рекламна компанија Од 1 февруари 2019 клиент на offiRent. Богал БВВА мисли дека непреченото сервисирање и локацијата на деловната зграда е одлично "Кога ќе се испорача пакет, знам 1 минути подоцна дека ќе ...
Woww SBvba обука и иновации Размислување надвор од кутијата за компании и компании Понекогаш само мислите: "Woww", а не повеќе или помалку! Бидејќи Woww е партнерски тим на експерти кои имаат know-how да се изгуби. Поттикнување на креативноста е ...
Spotit bvba Вашата мрежа безбедно и во најдобра состојба SpotIT ја одржува вашата мрежа во врвна состојба и помага да се заштити од постојаната закана од сајбер напади. Благодарение на стратешкиот план со практични решенија, Spotit умно ги анализира достапните информации Spotit BVBA изнајмува ...
Fructconsult Comm. V Овошје и зеленчук Дистрибуција на големопродажба за купување и продавање овошја Обичната компанија со ограничена одговорност Fructconsult е специјализирана за купување и продажба на овошје.
Информациите за динами VOF треба да бидат завршени. Други услужни активности
Glansbeton bvba Полирани бетонски подови За компании и поединци специјализирани за тешка работа, бидејќи 2018, Glansbeton BVBA има изнајмено фиксна канцеларија со услужен пакет од offiRent. Ако сте во зградата ќе забележите дека Glansbeton BVBA има свој влез ...
rencoRent bvba изнајмување на машини и канцеларии Изнајмување на разни индустриски машини и канцеларии RencoRent е активен во изнајмувањето на индустриски машини од 2004. Ова е и за приватни лица и за компании. Во 2017, Rencorent BVBA го прошири овој услужен пакет со ...
Siteguru веб-страница е прилагодена, за вас лично! Само со тоа што се различни и уникатни, вашата компанија се издвојува на интернет. Ние најдобро знаеме како да го сториме тоа. Искористете се од нашата експертиза! На почетокот ...
LW Interieur Bv Сопствена работа за врвни ентериери! LW Interieur е млада и флексибилна компанија која е вклучена во сопствени ентериери од почетокот на 2019. Без прашање е премногу! Поради нивниот брз раст, таа сфати дека ...
JCM-Team JCM тимско сликање и реновирање JCM-тимот се 2 Тешки работници кои имаа идеја да постават нов BV заедно наречен JCM-Team BV. Преку преминување од трговец поединец во приватна ограничена компанија, можностите за раст…
Travelshops BVBA Оператор на Продавници за печат Покрај традиционалниот асортиман на производи што ќе го најдете во секоја продавница за весници (печат, пушење, слатки и Национална лотарија), продавниците на Прес Шоп исто така продаваат претходно спакувана храна како што се сендвичи, салати, млечни производи, ладни и топли пијалоци, подароци, телефонски додатоци , гаџети, ...