Можете да изнајмите сала за состаноци на час во Herk-de-Stad во offiRent. Имаме поволни формули ако сакате да изнајмите сала за состаноци.
Нашата база во Шулен (Херк-де-Штад) гарантира дека сме закотвени на локално ниво. Со пријатен паркинг простор пред нашата зграда
и едвај 3 минути од E313 се сме многу достапни за секого.

Како изнајмувате сала за состаноци?

Со изнајмување на салата за состаноци до час можете да бидете флексибилни со времето кое го поминувате таму. Вие одлучувате колку долго ќе се сретнете и што ќе ве чини. Можете да ја регистрирате Вашата резервација преку интернет, по телефон или на рецепција.

Што е вклучено кога изнајмувате сала за состаноци?

Нашата сала за состаноци е опремена со сè што е потребно за да го оптимизирате состанок.
Значи имате:
- Табела и столици
- Аудио и визуелен материјал
- Безжичен интернет
- Проекциски екран за презентации
- OffiRent пенкала и хартија
- Кафе и вода

Ако ја изнајмите салата за состаноци неколку часа на ден, шансите се дека ќе се чувствувате како закуска. Дозволете ни да знаеме на време
и ги обезбедуваме потребните оброци (освен)

Прочитајте: 11557 пожесток