een Виртуелен канцеларија

свој физичка адреса на деловна активност

Виртуелна канцеларија е една вистинска физичка адреса каде ти клиенти и добавувачи може да прими

Што е виртуелна канцеларија?

А виртуелна канцеларија е повеќе од една физичка адреса на деловна активност често само прилагодено дело од разни услуги кои во еден пакет. Поштенски сандаче е идеално решение со години, но виртуелната канцеларија има многу повеќе предности отколку сандаче за пошта. Во виртуелна канцеларија, имате вистинска физичка деловна адреса каде ја поставувате вашата клиенти / добавувачи. Вашите клиенти ќе бидат импресионирани од вашите престижна локација а вашата деловна активност ќе ги искористи придобивките од физичката адреса за канцеларија.

Кој користи виртуелна канцеларија?

Постојат неколку причини зошто некој сака да користи виртуелна канцеларија. Кој користи виртуелна канцеларија: почетен претприемач кој сè уште не сака да купи / изнајми свој деловен простор; големото мултинационално ниво на кое му е потребно локално седиште; претприемачот кој знае за придобивките од Локалното оптимизација; претприемачот кои се посебна адреса од својата регистрирана канцеларија.

Изнајмувајте ефтина виртуелна канцеларија?

Ако имате евтина виртуелна канцеларија Ако сакате да изнајмите, ви препорачуваме да започнете со нас план за адреса за 80 ЕУР / месец веќе имате: прием и логистички услуги; управување со вашата пошта; сместување на регистрирана канцеларија; Планот за адреса е идеален за претприемачот кој сака да го прошири својот бизнис во други градови или земји.

Кој е минималниот период за изнајмување на виртуелна канцеларија?

Минималниот период за изнајмување виртуелна канцеларија е 1 година. Овој период е секогаш премолчено продолжен (предмет на известување од 3 месеци) Најдобро е да не ја преместувате вашата регистрирана канцеларија премногу често. Солидна солидна основа за вашата компанија зрачи со самодоверба. Ако вашата компанија честопати ја менува својата социјална адреса на краток рок, создавате недоверба кај вашите клиенти и добавувачи.

Што се случува со мојата пошта и како ја добивам?

Ако изнајмите виртуелна канцеларија од службена канцеларија, вашата поштенска адреса ќе биде регистрирана во нашата канцеларија во Лимбург. Ова значи дека вашата пошта ќе пристигне тука. offiRent рачно ја подредува поштата во вашето лично поштенско сандаче и ве известува по телефон или е-пошта кога ќе примите нова пошта. Со виртуелен договор за канцеларија постојат 3 опции за добивање на вашата пошта: сами ја земате поштата во нашата деловна зграда во близина на Хаселт. вашата пошта е дигитално скенирана и ви е испратена преку е-пошта. Поштата е испратена во затворен плик на вашата приватна адреса (без трошоци)

Како да ја преместам регистрираната канцеларија на мојата компанија?

Вашата регистрирана канцеларија е регистрирана во актите на вашата компанија. Затоа, ова можете да го промените само кога одлуката за преселување е одобрена за време на генерален состанок. Затоа, не заборавајте да го изготвите извештајот на генералното собрание, во кој се наведува датумот на промената. Овој извештај мора да биде потпишан од управителот. Корпоративната адреса се менува со поднесување регистар. Потоа, новата адреса ќе биде објавена во весникот на белгиската влада. Вашиот бројач на претпријатие може да ви го достави ова во регистарот врз основа на извештај за генерален состанок. Пред да ги преземете горенаведените активности, мора да станете клиент на службена должност и да имате потпишан договор за вашата виртуелна канцеларија.

Лезен 3594 пати
Повеќе во оваа категорија: Официјалните момчиња »