флекс канцеларија изнајмување

зошто изберете еден флекс канцеларија?

Изнајми флекс канцеларија започнете со вашата страст за заедничка работа.

Сонувате за канцеларија во која се справувате водење на вашиот бизнис и соработка со други. Секогаш се чувствува одлично да го споделувате своето знаење со другите. Секако е исто така многу поевтино од самата фиксна канцеларија. Ти изнајмува простор за соработка заедно со други претприемачи. Кои се придобивките од ова и како може Офирент да ви помогне во ова? Ние сме среќни да ве информираме за изнајмување флекс канцеларија.

Што е флексибилно работно место?

А флекс работно место е колективно име за флексивно биро и работно место. Разликата меѓу двете не е во работната средина, туку во достапноста. Работно место е секогаш на располагање, не е свитливо биро.

Што е соработка?

Во еден флекс канцеларијатие почнуваат да соработуваат. Соработката е економска деловно решение, стил на работа. Намерата е вработените да користат една заеднички деловен простор. Обично овие не се претприемачи од иста компанија. Значи, имате избор да работите заедно, но ако сакате, можете да работите и самостојно. Не е само работа, затоа што има знаење споделено заедно со идеите на едни со други. Тоа нуди многу нови а сè уште не е откриен можности.

Дали флекс канцеларијата е многу поевтина од постојаната канцеларија?

Ако не сакате големи трошоци и сакате да ја работите својата работа од друго работно место отколку дома, тогаш А. флекс канцеларија најдобра опција за вас. Кај нас веќе е можно за 220 ЕУР / месечно (без ДДВ). Може тогаш неограничен бидете во вашата канцеларија, од 7 до 00 часот. Најголемата разлика помеѓу флекс и фиксна канцеларија е што немате фиксен простор имаат Флекс канцеларијата ги нуди истите можности, затоа што сепак можете да ги примите вашите гости или посетители во канцеларијата.

Кој користи простор за соработка или флексибилна канцеларија?

Употреба на соработка да направи само вработен, хонорарни преведувачи, домашни работници или луѓе кои патуваат многу, а сепак сакаат да работат од канцеларија заедно со нив колегите. Обично е работата од дома не е толку лесна како што изгледа. Деца кои играат дома за време на важен разговор со вашиот клиент ... Тоа понекогаш може да биде стресно. Соработка е секако погоден за професионални претприемачи, но и за оние кои се нови започнете. Секој може да оди во нашиот простор за соработка во Хаселт.

Кој е минималниот период за изнајмување флекс канцеларија?

De минимален период на а флекс канцеларија е само 1 часа! Тоа значи дека ако ти соработка до јавете ни сее веднаш Сите вие флекс канцеларија може да биде употреба. Јипи одлучува сам така за Колку долго сакате да користите а флекс канцеларија, без дополнителни трошоци! Ако го додадете вашиот регистрирана канцеларија сакаат да се пласираат со нас, вие мора да минимум за договор на една година Да оди.

Што треба да знам пред да изнајмам флекс канцеларија?

Сè што треба да знаете и да направите со сигурност сте вие персонален компјутер ако сакате да изнајмите флекс канцеларија од нас. Ние им нудиме на нашите клиенти а супер брз интернет врска (преку WiFi и / или преку кабел) и пристап до нашите мултифункционални печатачи. При избор на еден флекс простор, Дали ИМАШ слободен влез на нашите ново место за средби. Понатаму, нашите спортска зона секогаш подготвена за вас, кога одвојте време на здрав начин сака да потроши и малку пауза од канцеларискиот свет Потреба. Туш исто така е достапна, така што не мора без грижи да се грижите испотена облека. Кога ти гладни (што веројатно ќе биде) нашата кујна een совршен простор заради тоа.

Флекс канцеларија во корона време. Како работи тоа?

За време на ова тежок период секако можеме не заборавај да се сакаат Оддалечено 1,5 метри држи; кризата е далеку од завршена. Не мора да се грижите: ние се грижиме за сè! Кога ќе го добиете врата од offiRent се отвора, има еден колона со средства за дезинфекција те чекам. Ти можеш дезинфицирајте ги рацете таму. Јипи ко-работен простор станува неколку пати дневно дезинфицирани и еднаш на ден исчистено. Тоа значи дека можете да работите безбедно и безбедно од вашата чиста канцеларија!

Лезен 1112 пати