офицерскиот Момци

Тоа беше целина убава година

2020 година може да се подобри само затоа што offiRent има целосна верба во нашата Тренер Адмир

niet Само Плоегск многу силна личност плуг Собрани од tRainer Адмир со ако Цел Турнири колку што е можно да победи

Се разбира дека не треба Победи на секој натпревар FairPlay натпревар е веќе освоен натпревар. Само еден Купот земањето со нас е секако за што го правиме тоа! Тренер Адмир

Кои се службените момчиња?

De службени момчиња се Футсал (мини фудбал) тим на Момци кои играат теренски фудбал во разни клубови (Хадс, Ломел, ...). Нивниот посебен талент обезбеди обучувач Адмир де најдобар од најдобрите Момци заедно во едно компанија можеше да постави. Како спонзор, службеникот е многу горд што овие 14-годишни момчиња многу често освојуваат турнири.

Секоја чаша стои природно убава на кабинетот! Ние го сторивме тоа повторно! Тренер Адмир

Каде играат OffiRent Boys?

De службени момчиња играјте каде и да се добредојдени. Паѓа офицерските момчиња сепак забележете дека сè помалку сме добредојдени. Победи го OffiRent Boys само премногу? Можеби е тоа OffiRent Boys дали се премногу добри во споредба со другите тимови во Футсал? Има Бригада се плаши од тоа offiRent момчиња? Може ли да бидеме подобри и затоа Тонгерен го отпушти тренерот Адмир? Кој победи тука, тренер Адмир де најдобар од најдобрите или момчињата што ги избра? Да бидеме заедно во едно компанија de #offiRentBoys да обликува. Едно е сигурно ... оваа приказна сè уште не е завршена! Бидејќи ван Тонгерен / Борглун / Антверпен / Генк / Заутлеу, но секако и Париз, Минхен ... offiRent момчињата се добредојдени насекаде.

покана за сите Влегуваме. Сепак Излегува дека Де offiRent Момчињата играат добро и тоа и ние Малкумина покана уште. Ние бараме тим што може да го користи offiRent момчињата се достојни. Дали се осмелуваш? Тренер Адмир

Вие сте победник или не? OffiRent Boys повторно го прават тоа!

Официјалните момчиња веќе освоија толку многу турнири, куповите се докажани на полицата, но наскоро ќе заминеме за # Шведска. Не продавајте го телето додека не се застрела ... offiRent имаме таква самодоверба што знаеме дека ќе победиме на овој турнир!

Во Шведска одат сиромашните момчиња тресне, затоа што ние природно се залагаме за тоа! Тренер Адмир
Следете нè во #offiRentNaarSweden
Лезен 2941 пати