Канцеларија со услуги за изнајмување и да, што мислиме со ова? Ние сакаме да кажеме дека не издаваме само канцеларија, туку се фокусираме на претприемачот што бара. Претприемач на кој му требаат одредени услуги за да управува со својата канцеларија.

Не секоја компанија / стартап има иста приказна и исти потреби. На службена должност, најпрво ја слушаме вашата приказна, сакаме да знаеме кој претприемач го имаме пред нас, за конкретно да ги прилагодиме нашите услуги на ова. Како можеме да ви помогнеме? На кои начини можеме да помогнеме во водењето на вашата компанија или да ве поддржиме како деловен менаџер? Но, уште поважно, каде можеме да научиме, од вашата компанија, од вас како личност за понатамошно професионализирање на нашите услуги, за да можеме понатаму да им помагаме на другите претприемачи.

Дали веќе знаете кои услуги ви се потребни? Или вашата златна идеја е додадена вредност што ја бараме?

Можете да користите две атрактивни сали за состаноци (почнувајќи од 4 до 10 луѓе). Сите простории за состаноци се акустично наредени за оптимални состаноци, Skype и конференциски повици.

Во комплетно опремената кујна на првиот кат ќе најдете навистина професионална машина за кафе со вкусни зрна. Дали сè уште ја најдовте вашата вистинска мешавина? Бидејќи секоја недела ја бараме вистинската мешавина.

Во кујната исто така можете да користите микробранова, фрижидер, машина за миење садови ...

Лезен 10391 пати