еден огромна канцеларија

изнајмување од ограден

Издаде фиксна канцеларија место за гледање е добро за тоа сликата на вашата компанија.

Вие сте дел од неа
од "голема" заедница

Како самовработено лице, често е тешко да не бидете изолирани поради големиот број часови во кои работите дома. На offiRent можете лесно и ефтино постојана канцеларија изнајмување. Тоа гарантира дека имате причина да ја напуштите куќата.

Работи ефикасно
во вашата канцеларија без да биде вознемирена

Имањето посебна канцеларија гарантира дека секогаш останувате фокусирани на вашата работа и на целите што треба да се постигнат. Работата и приватниот живот остануваат посебни!

Многу дополнителни услуги
вашиот сопствен секретаријат е достапен!

ИТ помош, сали за состаноци, угостителство, ... вистинските партии на располагање без тебе да ги бараш.

Вмрежување
сакате "само оваа личност" може да значи нешто

Работење заедно на некој проект, запознавање на нови луѓе или нови техники. Можете да прераснете преку вмрежување!

Сопствен паркинг
Премиум паркинг со сопствена табличка!

Правете го тоа посебно за вас, бидејќи имате годишен договор! На тој начин ќе добиете малку поголема видливост! (Дали ви пречи ако ја отстраниме сопругата што е на вашиот паркинг? -> пријавете се на рецепција!)

Бесплатна веб-страница
Заработете ја вашата инвестиција во вашата канцеларија.

Ако земете двегодишен договор, тогаш ќе постигнете во Google на 3 клучни зборови. (зошто? Затоа што сакаме да го направиме тоа) Клиентите што ги добивате како резултат ќе ја вратат вашата кирија. Верувајте ни!

Има доволно причини за еден
постојана канцеларија за изнајмување

Ја изнајдувате постојаната канцеларија од offiRent веќе на месечна основа, идеален за тестирање?

Прочитајте: 13361 пожесток
Повеќе во оваа категорија: «Виртуелна канцеларија Домашни услуги »