виртуелна канцеларија
изнајмување од offiRent

секретарски услуги и еден поштенска адреса.

Локално закотвено
Локален трговец = повеќе доверба

Една компанија сака да види локално место закотвено во регионот, дали знаевте дека многу поголеми играчи го прават тоа?

Професионална адреса
Со свои секретарски услуги.

Виртуелна канцеларија на службена должност е попрофесионална отколку домашна адреса. Нема деца што играат, нема корпа за перење алишта ...

Смири се дома
Нема клиенти / добавувачи на вашата врата.

Почетната самовработена личност не сака клиенти во неговата куќа, туку се одлучи за извонреден изглед на видлива локација.

Голем пошта куп
Ние ќе ги сортираме вашите пораки со рака

Тоа го спречува голем куп пошта. Секако, ако очекувате многу пошта, тоа не е многу корисно ако имате мала поштенска кутија дома.

Лезен 19196 пати