Вовед

Оваа страница е предмет на законите и прописите на Белгија и е домаќин од Холандија. Оваа страница е во сопственост на Rencorent BV (со трговско име официјално) и ја одржува Siteguru, а сите прашања во врска со приватноста во прв степен треба да бидат насочени кон Rencorent BV (деталите за контакт може да се најдат на оваа страница). Имајте предвид дека ќе водиме евиденција за минимален временски период, како што е утврдено со законот на нашата земја. Било која форма на чувствителна на приватност информации прикажани на јавни површини на оваа страница може да се отстранат по писмено барање упатено на адресата подолу. Забележете дека може да биде потребна мала административна такса.

Собирање на податоци

Оваа веб-страница собира податоци во согласност со холандскиот закон. Оваа веб-страница собира дневници, вклучувајќи ги и IP адресите, но нема лични податоци од посетители, логовите на серверот се користат за откривање на проблеми во рамките на локацијата и се достапни за полицијата и другите судски органи во Белгија и Холандија.

Колачиња и сесии за собирање податоци

Оваа веб-страница користи колачиња за складирање на идентификуваните податоци на системот. Овие податоци ги вклучуваат информациите за видот на прелистувачот или јазичните поставки на прелистувачот. Личните информации што можат да се зачуваат во колаче се достапни само за период што го одредувате. Можно е да го конфигурирате вашиот прелистувач за да спречите создавање колачиња.

Информации трети лица

Иако не продаваме информации на трети страни, ние ги пренесуваме информациите до други странки, со цел да обезбедиме подобра услуга. Следните трети лица имаат пристап до дел од нашите податоци: колачињата на Google Analytics, Google аналитиката е наш основен веб-статистички софтвер, ниеден идентификувачки податок не се испраќа до Google анализи, но географски локации кога тие се достапни.

Платен систем

Ние не ги користиме системите за плаќање преку интернет и сите плаќања се раководат надвор од локацијата.

Сервер хостинг детали

Како сопственик на серверот на оваа веб-страница, ние сме законски обврзани да доставуваме информации за дојдовниот и појдовниот сообраќај на нашата веб-страница на органите за компјутерска употреба во нашата земја.

Приговори

Ако ви требаат информации или ако сте убедени дека е направена грешка во рамките на овој документ, можете да контактирате со нас преку е-пошта или да испратите писмо до деловната адреса на Rencorent BV. Дали сметате дека вашиот случај не се постапува правилно, тогаш ве молиме контактирајте ја Комисија за заштита на приватноста Ние ја земаме вашата приватност многу сериозно и ги продаваме или ги користиме вашите податоци НЕ на трети страни.

Прочитајте: 6274 пожесток
Повеќе во оваа категорија: «404 страница Услови на користење »