Оценете ја оваа ставка
(2 гласови)

Woww

обука и иновации

Woww за компании и компании размислување надвор од кутијата

Леле кој си ти?

Понекогаш само мислите: Woww и ни повеќе ни помалку! Бидејќи Woww е партнерски тим од експерти кои имаат знаење како да Wow. Нивната мисија е да ја стимулираат креативноста. Како „експерти за креативност“, тие носат обновување, промени, креативност и иновативност кај компаниите и организациите. Нивните услуги се поделени во 4 столба, кои се тесно поврзани и може да се применат вкрстено. Заедничката нишка во сите нивни активности е размислување надвор од кутијата.

Оние што не можат да се предомислат не можат ништо да променат .. Размислете надвор од кутијата!

Woww е партнер тим на консултанти за креативност надвор од кутијата, Тренер за иновации. Тие ви помагаат да пребарувате нови идеи, нови производи итн.Тие се врвни олеснувачи и ги олеснуваат сесиите за идеи за размислување на професионален начин. Тие се специјализирани во водењето на иновативните процеси. И дајте лични работилници за подобрување на ефикасноста, обуки за кршење на моделите “.

Дополнителни информации

  • Име на компанијата: woww
  • Вид на компанија: BV
  • Телефон: 013 26 10 10
  • Активен во секторот: Консултантски услуги
  • Основен датум: Четврток, 26 октомври 2017 година
  • Канцеларија во offiRent од: Петок, 01 март 2019 година
  • Број на персонал: 1
  • Опсег на цени: 750-3500
  • Слика: Сликата
Прочитајте: 1352 пожесток

Коментари (0)

Сè уште нема коментари

Оставете го вашиот коментар

  1. Објавувајќи коментар како гостин. Пријавете се or Логирај Се на вашата сметка.
0 Карактерите
Прилози (0 / 3)
Споделете ја вашата локација