Оценете ја оваа ставка
(1 глас)

Ситугуру

веб-страница е прилагодена, за вас лично!

Само преку вашата компанија се издвојува на интернет за да биде различна и уникатна. Ние најдобро знаеме како да го сториме тоа. Искористете се од нашата експертиза!

На почетокот мора внимателно да се разгледа. Впрочем, веб-страницата не автоматски останува актуелна. Но, приспособувањето е тежок или бара интервенција на (обично зафатени или скапи) ИТ професионалци.

Останува во тек со "мора" да го зголеми враќањето на вашиот веб-сајт. Затоа што на тој начин исто така му давате на посетителот добра причина да се врати често! Само размислете за нови производи, привремени промоции, отворени денови или други настани, работни места ....

Дополнителни информации

  • Име на компанијата: Siteguru Webdesign
  • Вид на компанија: BV
  • Телефон: 013 26 10 10
  • Активен во секторот: Веб дизајн и веб развој
  • Основен датум: Вторник, 14 март 2006 година
  • Канцеларија во offiRent од: Понеделник 01 јануари 2018 година
  • Број на персонал: 1
  • Опсег на цени: 3000-15000
  • Слика: Сликата
Прочитајте: 5728 пожесток

Коментари (0)

Сè уште нема коментари

Оставете го вашиот коментар

  1. Објавувајќи коментар како гостин. Пријавете се or Логирај Се на вашата сметка.
0 Карактерите
Прилози (0 / 3)
Споделете ја вашата локација