Оценете ја оваа ставка
(1 глас)

Лаборатории P10

Развој на апликации и анализа на социјалните медиуми

Ние и помагаме на вашата компанија да создаде и да размери архитектура на облак што е насочена, безбедна и автоматизирана. Нашиот тим е специјализиран во: безбедност на облак, ЦИ / ЦД цевководи, тестирање на пенетрација, обука за внатрешна безбедност, архитектура за безбедност на мрежата, форензика.

P10 лаборатории кои сте вие?

P10 Labs е млада компанија специјализирана за рекламирање преку Интернет и како можете полесно и на квалитативен начин да ги достигнете вашите потенцијални клиенти преку технолошка помош. Ние сме група ентузијастички лица за безбедност и ги развиваме инженерите, со седиште во Белгија.

Сертификати

Наши сертификати вклучуваат: Amazon Certificate, CEH, CISSP, CISM, CISA, HP ArcSight ESM Administrator, HP ATP - TippingPoint Security, JNCIA, Imperva Security Specialist, Safenet DataSecure - ProtectDB Certified Engineer, RTSS - Specialistic Sales Specialist Sales, BADCS - Brocade Accredited Datacenter , Сертифициран специјалист QualysGuard, ACE - AccessData овластен испитувач итн. Сектори

Нашиот тим е исто така вклучен во имплементација на безбедносни решенија во следниве сектори: банкарство, енергија, телеком, осигурување, производство, итн Продавач

Имаме вештини што се спроведуваат со следниве продавачи: SIEM (ArcSight, McAfee ESM), управување со ранливост (McAfee Vulnerability Manager, QualysGuard), скенери за веб апликации (McAfee Vulnerability Manager), управување со мрежа (Skybox), форензичари (Guidance, Mandiant, AccessData), база на податоци и веб-безбедност (Imperva DAM, Imperva WAF), криптирање на базата на податоци (Safenet), видливост на мрежата (корито на реката NPM), големи податоци (Hadoop, Splunk, Solera) итн.

Дополнителни информации

  • Име на компанијата: P10 лаборатории BVBA
  • Вид на компанија: BV
  • Телефон: 013 26 10 10
  • Активен во секторот: Информации и рекламирање преку Интернет
  • Основен датум: Петок, 01 февруари 2019 година
  • Канцеларија во offiRent од: Петок, 01 февруари 2019 година
  • Број на персонал: 1
  • Опсег на цени: 1500-60000
  • Слика: Сликата
Прочитајте: 937 пожесток

Коментари (0)

Сè уште нема коментари

Оставете го вашиот коментар

  1. Објавувајќи коментар како гостин. Пријавете се or Логирај Се на вашата сметка.
0 Карактерите
Прилози (0 / 3)
Споделете ја вашата локација