Оценете ја оваа ставка
(0 гласови)

Тим на JCM

Тим на слики и реновирање на JCM

Тимот на JCM е 2 вредни работници кои добија идеја да формираат заедно нов BV, наречен JCM-Team BV. Со преминот од трговско поединец во БВ, можностите за раст на компанијата се зголемија и тие се осмелуваат да го земат поголемо со тоа што не само што извршуваат сликарство, туку и преземаат работи за реновирање. Разумен избор не беше да ја сместат својата регистрирана канцеларија кај некој од сопствениците на деловни активности дома, туку да користат виртуелна канцеларија во канцеларијата во Херк-Де-Стад. 

Кој си ти JCM-Team BV?

Од рафинирана боја до стотици квадратни метри на ден .. Ова, во комбинација со размислување заедно со деловните менаџери, го прави JCM-Team BV врвен играч во својот сектор. Бидејќи 2 напорни работници со loveубов кон професијата седеа заедно на масата, сега тие исто така преземаат проекти за реновирање. Од мали до средни. Тие го решаваат и го претвораат во нешто ново! Ова и за приватни лица и за компании. 

Дополнителни информации

  • Име на компанијата: JCM-Team BV
  • Вид на компанија: BV
  • Телефон: 013 26 10 10
  • Активен во секторот: Работа со бои и реновирање
  • Основен датум: Вторник, 13 август 2019 година
  • Канцеларија во offiRent од: Четврток, 02 мај 2019 година
  • Број на персонал: 2
  • Опсег на цени: 8-40
  • Слика: Сликата
Прочитајте: 2526 пожесток

Коментари (0)

Сè уште нема коментари

Оставете го вашиот коментар

  1. Објавувајќи коментар како гостин. Пријавете се or Логирај Се на вашата сметка.
0 Карактерите
Прилози (0 / 3)
Споделете ја вашата локација