Оценете ја оваа ставка
(0 гласови)

ilionx


напред во светот на ИТ

Подобрување на перформансите на организациите од сите умно ги анализира достапните информации

ilionx изнајмува виртуелна канцеларија за „Раст“ со пакет услуги од официјалната канцеларија од февруари 2019 година. На нивната прва посета на канцеларијата, тие веднаш беа продадени од нашата модерна зграда со професионален изглед. „Службената слика совршено се вклопува во профилот на Илионкс“, рече Морис за време на неговата посета.

илионкс кој си ти?

Како дигиталниот партнер ги поддржува своите клиенти „ilionx“ за брзо реагирање на промените на пазарот и изборот на релевантни иновации од растечкиот опсег. Илионкс потоа ги спроведува овие безбедно, ефикасно и ефикасно во организацијата. Со комплементарното знаење на Ilionx на правно, менаџмент и ИТ ниво, компанијата се разликува низ целиот синџир.

ilionx се спои со QNH Консалтинг

Со филијали во Гронинген, Амстердам, Утрехт, Цволе, Мастрихт, Ден Бош, Ајндховен и Ротердам, Илионкс има и филијала во Белгија, поточно во Херк-Де-Стад. Белгиската дивизија започна во 2006 година и сега го основа своето седиште во канцеларијата. На пример, ilionx поддршка на клиентите на локално ниво и истовремено искористете ја достапната експертиза низ целата организација. ilionx е основана во 2002 година и се спои со QNH Консалтинг во 2018 година. Од почетокот на 2019 година, споената компанија е под името ilionx активен.

Дополнителни информации

  • Име на компанијата: Илионкс
  • Вид на компанија: BV
  • Телефон: 013 26 10 10
  • Активен во секторот: Интернет и ИТ
  • Основен датум: Среда 04 јануари 2006 година
  • Канцеларија во offiRent од: Петок, 01 февруари 2019 година
  • Број на персонал: 44
  • Опсег на цени: 2000-15000
  • Слика: Сликата
Прочитајте: 5310 пожесток

Коментари (0)

Сè уште нема коментари

Оставете го вашиот коментар

  1. Објавувајќи коментар како гостин. Пријавете се or Логирај Се на вашата сметка.
0 Карактерите
Прилози (0 / 3)
Споделете ја вашата локација