Оценете ја оваа ставка
(0 гласови)

Фруктоконсулт

Овошје и зеленчук

Дистрибуирај снабдување со големо купување и продажба на овошје

Обичната компанија со ограничена одговорност Fructconsult е специјализирана за купување и продажба на овошје.

Дополнителни информации

  • Име на компанијата: Фруктконкулт
  • Вид на компанија: BV
  • Телефон: 013 26 10 10
  • Активен во секторот: Купување и продажба на овошје
  • Основен датум: Петок 08 јуни 2018 година
  • Канцеларија во offiRent од: Петок 08 јуни 2018 година
  • Број на персонал: 1
  • Опсег на цени: 10-100
  • Слика: Сликата
Прочитајте: 4997 пожесток

Коментари (0)

Сè уште нема коментари

Оставете го вашиот коментар

  1. Објавувајќи коментар како гостин. Пријавете се or Логирај Се на вашата сметка.
0 Карактерите
Прилози (0 / 3)
Споделете ја вашата локација