Оценете ја оваа ставка
(5 гласови)

Сјаен бетон

Сјај бетон, полиран бетонски подови

За компании и поединци специјализирана за тешка работакога квалитетот е важен. Бидејќи полиран бетонски под се поставува само еднаш и тоа едно време мора ДОБРО да бидеш. Пчела Сјаен бетон дојдовте на вистинското место за вашиот полиран бетонски под.

Сјајни бетон кој си ти?

Сјај бетон е специјализиран за поставување на полирани бетонски подови. Tweet Сјај бетон!

„Глансбетон БВБА“ изнајмува постојана канцеларија со пакет услуги од официјалната канцеларија од 2018 година. Кога сте во зградата, ќе забележите дека Glansbeton BVBA има свој влез во зградата.

Сјаен бетон е компанија специјализирана за поставување полирани бетонски подови. Ова и како станбени бетонски и бетонски подови за индустријата. Индустриските подови честопати се поевтини за подови кои можат брзо да се инсталираат. Брз и ефтин производ што може да се инсталира и заврши за еден ден. Glansbeton BVBA е позната во светот на полирани бетонски подови од 1997 година. По 15-годишно искуство како бетонски спојувач, г-дин Ренкенс Johnони направи чекор кон сопствен бизнис со еден човек. Повеќе од 20 години подоцна, компанијата се зголеми на 14 работници и 2 вработени кои управуваат со секојдневното работење на компанијата Глансбетон БВБА.

Сјајниот бетон е иновативен

Менаџерот Дејви Ренкенс придонесе за новите стандарди на полираните индустриски подови, и ова заедно со Научниот технички центар за градежната индустрија (BBRI). Ажурираните стандарди беа објавени во 2019 година. Повеќе информации за новиот ТВ 267 можете да најдете на веб-страницата на BBRI.

Дополнителни информации

  • Име на компанијата: Сјаен бетон
  • Вид на компанија: BV
  • Телефон: 013 55 33 62
  • Активен во секторот: Полиран бетон подови и суровини бетон
  • Основен датум: Среда 15 јануари 1997 година
  • Канцеларија во offiRent од: Понеделник 01 јануари 2018 година
  • Број на персонал: 13
  • Опсег на цени: 10-100
  • Слика: Сликата
Прочитајте: 1117 пожесток

Коментари (0)

Сè уште нема коментари

Оставете го вашиот коментар

  1. Објавувајќи коментар како гостин. Пријавете се or Логирај Се на вашата сметка.
0 Карактерите
Прилози (0 / 3)
Споделете ја вашата локација