Оценете ја оваа ставка
(1 глас)

rencoRent

машини за изнајмување и канцеларии

Изнајмување различни индустриски машини и канцеларии

RencoRent кој си ти?

RencoRent е активен во изнајмувањето на индустриски машини од 2004. Ова е и за приватни лица и за компании. Во 2017, Rencorent BVBA го прошири овој пакет на услуги со фрлање во редовниот канцелариски пазар. Иновативен како компанија, Rencorent не само што се ограничи на редовно изнајмување, туку исто така отиде уште чекор понатаму да нуди разни услуги. Со преземање чекор во канцеларискиот пазар, Rencorent специјализира во краток временски период во закуп на виртуелни канцеларии и соработка во Лимбург.

Првите впечатоци се бројат ... проверете дали сте ја пренеле најдобрата слика со професионална деловна адреса. Tweet RencoRent!

Ренкорент започна како компанија специјализиран за изнајмување материјали и машини за градежни компании. Покрај изнајмувањето машини, Ренкорент издава и возила како комбиња. Со текот на годините, Ренкорент им се посвети на своите редовни клиенти, кои постојано се разгалени од високиот квалитет на машините на Ренкорент.

Дополнителни информации

Прочитајте: 1079 пожесток

Коментари (0)

Сè уште нема коментари

Оставете го вашиот коментар

  1. Објавувајќи коментар како гостин. Пријавете се or Логирај Се на вашата сметка.
0 Карактерите
Прилози (0 / 3)
Споделете ја вашата локација