Оценете ја оваа ставка
(0 гласови)

Spotit

Вашата мрежа е безбедна и во највисока состојба

Сакате вашата мрежа во врвна состојба и помага да се заштити од постојаната закана од сајбер напади. Спотит интелигентно ќе ги анализира достапните информации преку стратешки план со практични решенија

Спотит БВБА изнајмува постојана канцеларија со пакет услуги од официјалната канцеларија од февруари 2019 година. Со оглед на флексибилноста на службената служба, Спотит се чувствуваше како дома многу брзо и може да ја прошири оваа многу брзорастечка компанија уште повеќе во зградата на канцеларијата.

Кој си ти?

Вашата безбедност и мрежа се 'рбетот на вашата компанија. Пристапот кон безбедноста и мрежите не е еднократен проект, туку дел од вашата деловна стратегија. Проектот започнува само кога на маса има конкретен, стратешки план за акција, насочен кон постигнување на одредени цели. SpotIT сака да биде ваш доверлив советник за долгорочно пристап кон безбедност и мрежа на високо ниво. Се разбира, тие исто така нудат стандардни решенија, како што се прекинувачи, рутери, заштитени allидови и антивирусен софтвер. Но, онаму каде што тие навистина прават разлика е со нивното високо-технолошко знаење, управувани услуги 24/7 и пристап на проект.

SpotIT сака еден да биде доверлив советник за своите клиенти. тие соработуваат со своите клиенти за иновативни безбедносни и мрежни архитектури кои нудат значителна стратешка предност и увид. SpotIT започнува патување со секој клиент и гради долгорочна врска заснована на визија, специјализирано знаење, посветеност и доверба.

Дополнителни информации

  • Име на компанијата: SpotIt BVBA
  • Вид на компанија: BV
  • Телефон: 013 26 10 12
  • Активен во секторот: Мрежна безбедност
  • Основен датум: Понеделник 02 јуни 2014 година
  • Канцеларија во offiRent од: Вторник 01 јануари 2019 година
  • Број на персонал: 30
  • Опсег на цени: 150-30000
  • Слика: Сликата
Прочитајте: 5132 пожесток

Коментари (0)

Сè уште нема коментари

Оставете го вашиот коментар

  1. Објавувајќи коментар како гостин. Пријавете се or Логирај Се на вашата сметка.
0 Карактерите
Прилози (0 / 3)
Споделете ја вашата локација