Оценете ја оваа ставка
(0 гласови)

Внатрешност на LW

Обична работа за ентериери од највисока класа!

LW Interieur е млада и флексибилна компанија која се занимава со нарачани ентериери од почетокот на 2019 година. Без прашање е премногу! Нивниот брз раст ги натера да сфатат дека на компанијата им е потребна професионална локација за нивната регистрирана канцеларија. Затоа, таа го контактираше службеникот во октомври за да изнајми виртуелна канцеларија таму. 

LW Интерјер кој си ти?

Ние сме брзорастечка компанија за внатрешни работи.Почнавме да правиме некои ормани, но ова прераснува во вкупни проекти за целосна обнова и опремување. Ние правиме сè според желбите на клиентот и / или архитектот. Ниту една имагинација или идеја не е премногу голема и може да се направи. Имам подизведувачи кои имаат машини и простор што ги користам за да ги реализираме овие проекти заедно. Затоа е непотребно да изнајмувам имот и можам да ги намалам трошоците.

Ме наоѓате на Фејсбук под ентериер LW, па се допаѓа!

Дополнителни информации

  • Име на компанијата: Внатрешност на LW
  • Вид на компанија: BV
  • Телефон: 013 26 10 10
  • Активен во секторот: Внатрешен дизајн и прилагодување
  • Основен датум: Петок, 01 февруари 2019 година
  • Канцеларија во offiRent од: Петок, 01 ноември 2019 година
  • Број на персонал: 1
  • Опсег на цени: 500-6500
  • Слика: Сликата
Прочитајте: 3052 пожесток

Коментари (0)

Сè уште нема коментари

Оставете го вашиот коментар

  1. Објавувајќи коментар како гостин. Пријавете се or Логирај Се на вашата сметка.
0 Карактерите
Прилози (0 / 3)
Споделете ја вашата локација