Оценете ја оваа ставка
(0 гласови)

Богал

Не само рекламна компанија

Од 1 февруари 2019 клиент на offiRent. Богал БВВА мисли дека непреченото сервисирање и локацијата на деловната зграда е одлично "Ако се испорача пакет, знам 1 минути подоцна дека можам да го земам."

Богал, кој си ти?

Рекламирање и рекламирање за да ги стават компаниите во центарот на вниманието, тоа го прави Богал.

Богал се истакнува во обичај и работа на проект, блиска соработка да дојде до ефикасен предлог и решение за вашиот проект е загарантирана без да се изгуби од вид цената на чинење и крајниот рок.

Богал произведува банери, внатрешно и надворешно рекламирање за клиенти во, но исто така и далеку надвор од Лимбруг. Тие ги разликуваат според нивното знаење и услуга, од дизајнот до инсталацијата. Богал е специјализиран за поставување рекламна порака од вас, но исто така и од вашите потенцијални клиенти и односи, во форма на фасадни реклами, осветлени реклами, писма со возила, саемска презентација и сите други вообичаени рекламни пораки.

Дополнителни информации

  • Име на компанијата: Богал
  • Вид на компанија: BV
  • Телефон: 013 26 10 10
  • Активен во секторот: Консултантски услуги за консултантски услуги и градина
  • Основен датум: Среда, 24 август 2016 година
  • Канцеларија во offiRent од: Петок, 01 февруари 2019 година
  • Број на персонал: 1
  • Опсег на цени: 10-100
  • Слика: Сликата
Прочитајте: 4144 пожесток

Коментари (0)

Сè уште нема коментари

Оставете го вашиот коментар

  1. Објавувајќи коментар како гостин. Пријавете се or Логирај Се на вашата сметка.
0 Карактерите
Прилози (0 / 3)
Споделете ја вашата локација