Вести на offiRent

Ние сме љубопитни!

offiRent најновите вести може да се најдат во оваа категорија. Ние не зборуваме тука само за изнајмување или изнајмување канцеларии, туку и за фактите и "ditjes-en-datjes" од нашите клиенти. Дали имате идеја за убава вест, ве молиме да ги известите.

Дали сакате да ја видите 3Д-печатењето во Лимбург, вашата фантастична идеја во реалниот живот? Ова е бесплатно во канцеларијата во Херк-де-Стад, вие само ги плаќате трошоците за филаментот! 3Д печатач достапен Бесплатно за нашите клиенти. Од виртуелна канцеларија (годишен договор), платете ...
Совети Работа од дома Работа од дома со деца за време на кризата со корона ... Пред неколку месеци ова би било сценарио за добар филм за научна фантастика. Кој би очекувал дека ова ќе биде реалност во голем дел од светот сега. Но, вие сте таму ...
момчиња од официјалната година Беше многу добра 2020 година, може само да се подобри затоа што службеникот има целосна доверба во нашиот тренер Адмир. Во 2019 година, момците од официјалната банка беа во можност да заработат не помалку од 4 чаши. Готовина? Дозволете ни ...
10 предности Виртуелна канцеларија зошто да изнајмите виртуелна канцеларија Предностите на Виртуелна канцеларија се многу поголеми од трошоците За многу стартапи и претприемачи е од клучно значење трошење на минимум. …
направете пауза, оставете го вашето тело да се опорави вашето тело не е направено да се концентрира час и половина Дали знаевте дека извршниот директор на Ројко е во право? Ова е и причината што се осмелуваме редовно да паузираме ...
изнајмување канцеларија во канцеларија во изнајмување флексибилен изнајмување професионален канцелариски простор во деловен центар со флексибилни договори Изнајмување канцелариски простор во деловен центар е флексибилен концепт на канцеларија што значи дека сопственикот нуди закупец што е можно повеќе за закупец на деловникот ...
секретарска работа, издавате администрација и се фокусирате на вашиот основен бизнис и вашите клиенти! Како менаџер или претприемач претпочитате да се фокусирате единствено на вашите клиенти и основната дејност на компанијата. На крајот на краиштата, сите се загрижени дека ...
работни места за седење и стоење работни места за седење / стоење прилагодени на висината Ергономска работа затоа што имате само едно тело што се грижи за тоа! На работното место ние инвестираме во вашето здравје со седење и стоење биро, откако сите истражувања покажуваат дека сме премногу ...
сортирајте пошта во вашето сандаче поштенски договор според договор При склучување на договор, ние составуваме поштенски договор на кој вие утврдувате колку често и / дали ја испраќаме вашата пошта! Никогаш повеќе не испразнувајте преполно сандаче на дожд? Пчела
offiRent сака да биде зелена компанија, електричното возење е иднина, дури и денес! животната средина заслужува поттик. offiRent има зелено во своето лого, но станицата за полнење пред вратата исто така придонесува Се повеќе и повеќе луѓе избираат ...
контрола на пристап контрола на пристап за ваша безбедност! нема неовластено користење / злоупотреба само вистинската личност на вистинското место Нема повеќе звук на растреперување на копчињата во вашата чанта или иритирачко чувство на копчињата во вашиот џеб. Ние работиме со ...
пијалоци и закуски пијалоци и закуски прилагодени на вашето барање, прашајте ги зад нашите книги за храна сите локални производи Работата е прилично забавна, но правењето на потребната пауза 'сега и тогаш во вистинско време' ви помага да се фокусирате , на она што е потребно.
рок Херк на работното местоРент знаеме што е Рок-Херк! нашиот клиент сјај бетон е спонзор на Рок-Херк како нивната Фејсбук страница и кој знае ...? : ^) Од 2018 година сме ВИП спонзор на добро познатиот фестивал Рок Херк, а како ВИП ...
придобивки од дополнителните капацитети на деловниот центар во флексибилен концепт на канцеларијата! Користејќи професионална канцеларија со харизма, можете да ги убедите вашите клиенти во вашата професионалност.Изнајмувањето канцелариски простор во деловен центар е флексибилен концепт на канцеларија, што значи
книговодител помага да започнете бизнис како книговодител уживате во посебни форми на соработка ако сакате да им помогнете на вашите клиенти да започнат бизнис Дали имате клиенти, како сметководител, на кои им е потребна регистрирана канцеларија? Контактирајте не! За да започнете бизнис
бесплатни студенти на флекс биро имаат предност! за време на периодот на блокирање или на преиспитување врз основа на прв-прв-услуга Ако сакате слободен простор за студенти за време на блокот или за време на периодот на повторниот испит, ова е можно врз основа на прв-прв-услуга. Во текот на…
постојан телефонски фокус на вашата основна деловна активност што ќе ја повикаме! Ние ги преземаме вашите телефонски проблеми во ваше име. Usе добиете е-пошта од нас за да не пропуштите ниту еден повик Телефонот е одличен изум што луѓето во ...