ilionx bvba

voorlopen in de wereld van IT

Verbetere van prestaties van organisaties door alle beschikbare informatie slim te analyseren

ilionx BVBA huurt sedert  februari 2019 een virtueel 'Groei' kantoor met een dienstenpakket bij offiRent. Bij hun eerste bezoek aan offiRent waren ze meteen verkocht door ons modern gebouw met een professionele uitstraling. 'Het offiRent imago past helemaal binnen het profiel van Ilionx' zei Maurice tijdens zijn bezoek.

Illionx wie bent u ?

Als digitale partner ondersteunt "Illionx" haar opdrachtgevers bij het snel inspelen op veranderingen in de markt en het kiezen voor relevante innovaties uit het almaar groeiende aanbod. Ilionx implementeert deze vervolgens veilig, efficiënt en effectief in de organisatie. Door ilionx’ complementaire kennis op zowel juridisch, management als IT-niveau maakt het bedrijf onderscheid in de gehele keten.

ilionx fuseerd met QNH Consulting

Met vestigingen in Groningen, Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Maastricht, Den Bosch, Eindhoven, Rotterdam heeft ilionx  ook een vestiging in België namelijk in  Herk-De-Stad. De Belgische afdeling is begonnen in 2006 en heeft zijn maatschappelijke zetel nu gevestigd bij  offiRent. Zo kan ilionx opdrachtgevers op lokaal niveau ondersteunen en tegelijkertijd gebruikmaken van de aanwezige expertise in de gehele organisatie. ilionx is opgericht in 2002 en fuseerde in 2018 met QNH Consulting. Vanaf begin 2019 is het gefuseerde bedrijf onder de naam ilionx actief.

Aanvullende informatie

  • Naam vennootschap: Ilionx BVBA
  • Actief in sector: IT
  • Contacteer: 013 26 10 10
  • Oprichtingsdatum: Woensdag, 04 januari 2006
  • Kantoor bij offiRent sedert: Vrijdag, 01 februari 2019
  • Aantal Personeelsleden: 44
Lezen 3686 times
More in this category: Bogal BVBA »