Fontgrootte: +
1 minuut leestijd (259 woorden)

Glansbeton

Glansbeton

Glansbeton

Glansbeton, gepolierde betonvloeren

Voor bedrijven en particulieren gespecialiseerd in moeilijke werken, wanneer kwaliteit belangrijk is. Want een gepolierde betonvloer plaatst men maar één keer en die ene keer moet het GOED zijn. Bij Glansbeton bent u dan ook aan het juiste adres voor uw gepolierde betonvloer.

Glansbeton wie ben je ?

Glansbeton is gespecialiseerd in het plaatsen van gepolierde betonvloeren. Tweet Glansbeton!

Glansbeton BVBA huurt sedert 2018 een vast kantoor met een dienstenpakket bij offiRent.  Indien je aan het gebouw bent zul je merken dat Glansbeton BVBA zijn eigen ingang heeft tot het offirent gebouw.

Glansbeton is een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van gepolierde betonvloeren.  Dit zowel als woonbeton als betonvloeren voor de industrie.  Industrievloeren zijn vaak een goedkopere bevloering dewelke snel geplaatst kan worden.  Een snel en goedkoop product hetgeen reeds op één dag geplaatst en afgewerkt kan worden.  Glansbeton BVBA is reeds sinds 1997 gekend in de wereld van de gepolijste betonvloeren.   De heer Renckens Johny heeft na een ervaring van 15 jaar als betonpolierder de stap gezet tot zijn eigen eenmanszaak.  Meer dan 20 jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot een 14 tal arbeiders en 2 bedienden dewelke de dagdagelijkse werking van het bedrijf Glansbeton BVBA leiden.

Glansbeton is vernieuwend

De zaakvoerder Davy Renckens heeft meegewerkt aan de nieuwe normen van de gepolijste industrievloeren, en dit samen met het Wetenschappelijk Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB).  De vernieuwde normen zijn in 2019 uitkomen.  U kunt meer info over de nieuwe TV 267 terug vinden op de website van het WTCB.

Diensten offiRent
Secretariaatswerk uitbesteden
 

Heb je vragen of een idee ?

Bij offiRent denken wij altijd met u mee, en we kunnen samen uw idee uitwerken.

contacteer ons

of geef ons een belletje
+32 13 26 10 10

ONZE DIENSTEN

diensten die offiRent kan aanbieden

Virtueel kantoor
De maatschappelijke zetel van uw bedrijf op een professioneel adres.
Therapie Ruimte
Rustgevende ruimte voor één op één gesprekken voor de consulent
Vergaderzaal
Vergaderzaal ingericht voor 10 personen met extra diensten.
Makerspace
Heb je een goed idee? Wij helpen je idee uit te werken in ons MakerspaceLab.
Winst Maken
Een professioneel kantoor laat je winst stijgen. Bereken hier je winst!