Fontgrootte: +
3 minuten leestijd (677 woorden)

Flex-kantoor huren

Flex-kantoor huren

flex kantoor huren

waarom kiezen voor een flex-kantoor?

Een flexkantoor huren start met je passie voor het samenwerken.

Je droomt van een kantoor waar je je bezighoudt met het runnen van je bedrijf en samenwerken met anderen. Het voelt altijd fantastisch om je kennis met anderen te delen. Het is natuurlijk ook veel goedkoper dan een vastkantoor zelf. Je huurt een co-working space samen met andere ondernemers. Wat levert dit aan voordelen op en hoe kan Offirent je hierbij helpen? We informeren je graag over het huren van een flexkantantoor.

Wat is een flex werkplek ?

Een flex werkplek is een verzamelnaam voor een flexplek en een werkplek. Het verschil tussen beide zit niet in de werkomgeving maar in de beschikbaarheid. Een werkplek is altijd beschikbaar, een flexplek niet.

Wat is co-working ?

In een flex kantoorgaat men Co-werken. Co-werken is namelijk een economische bedrijfsoplossing, een stijl van werken. De bedoeling is dat er werknemers gebruik maken van een gedeelde kantoorruimte. Meestal zijn dat geen ondernemers van hetzelfde bedrijf. Je hebt de keuze dus om samen te werken, maar indien je het wilt, mag je ook zelfstandig werken. Het is wel niet alleen werken, want er wordt kennis gedeeld samen met elkaars ideeën. Dat biedt veel nieuwe en nog niet ontdekte mogelijkheden.

Is een Flexkantoor veel goedkoper dan vast kantoor?

Indien je geen hoge kosten wilt en vanuit een ander werkplaats je werk wilt uitvoeren dan thuis, dan is een flexkantoor de beste optie voor jou. Bij ons kan het al voor 220 EUR/maand (excl. btw). Je mag dan onbeperkt op je kantoor zijn, van 7u00 tot 22u00. Het grootst verschil tussen een flex- en vastkantoor is dat je geen vaste ruimte hebt. Een flexkantoor biedt dezelfde mogelijkheden, want je kan nog steeds je gasten of bezoekers op het kantoor ontvangen.

Wie maakt gebruik van co-working space of een flex kantoor ?

Het gebruik van co-working maken zelfstandigen, freelancers, thuiswerkers of mensen die veel reizen en toch willen werken vanuit een kantoor samen met hun collega's. Meestal is werken vanuit thuis niet zo evident als het lijkt. Spelende kinderen thuis tijdens een belangrijk gesprek met je klant… Dat kan soms stresserend zijn. Co-working is dus zeker geschikt voor professionele ondernemers, maar ook voor diegenen die pas starten. Iedereen kan bij onze co-working space te Hasselt terecht.

Wat is de minimumperiode om een flexkantoor te huren?

De minimumperiode om een flexkantoor te huren is maar 1 uur! Dat betekent dus dat als je co-working naar ons belt, je dadelijk al je flexkantoor kan gebruiken. Je beslist zelf dus voor hoelang je gebruik wilt maken van een flexkantoor, zonder extra kosten! Indien je daarbij je maatschappelijke zetel bij ons wilt plaatsen, moet je wel minimum voor een jarcontract gaan.

Wat moet ik weten voordat ik een flexkantoor huur?

Het enige dat je moet weten en zeker doen, is je persoonlijke computer meenemen indien je bij ons een flexkantoor wilt huren. Wij bieden onze klanten een super snelle internet verbinding aan (via WiFI en/of via kabel) en toegang tot onze multifunctionele printers. Bij het kiezen van een flexplaats, heb je ook gratis toegang tot onze nieuwe vergaderplaats. Verder staat onze sportieve zone altijd klaar voor je, wanneer je je tijd op een gezonde manier wil doorbrengen en eventjes pauze van de kantoorwereld nodig hebt. Een douche staat er ook ter beschikking, dus je hoeft je geen zorgen te maken over zwetende kleren. Wanneer je honger krijgt (wat waarschijnlijk wel zal zijn), vormt onze keueken een perfecte ruimte daarvoor.

Een flexkantoor in corona-tijd. Hoe gaat dat?

Tijdens deze moeilijke periode mogen we zeker niet vergeten om van elkaar 1,5 meter afstand te houden; de crisis is nog lang niet gedaan. Je hoef je geen zorgen te maken: wij zorgen voor alles! Wanneer je de deur van offiRent opendoet, staat er een zuil met ontsmettingsmiddel voor je klaar. Je kan je handen daar ontsmetten. Je co-working space wordt meerdere keren per dag gedesinfecteerd en een keer per dag schoongemaakt. Dat betekent dus dan dat je gerust en veilig vanuit je propere kantoor kan werken!

Eigen bedrijf in België starten
3D printen in Limburg

Gerelateerde berichten

 

Heb je vragen of een idee ?

Bij offiRent denken wij altijd met u mee, en we kunnen samen uw idee uitwerken.

contacteer ons

of geef ons een belletje
+32 13 26 10 10

ONZE DIENSTEN

diensten die offiRent kan aanbieden

Virtueel kantoor
De maatschappelijke zetel van uw bedrijf op een professioneel adres.
Therapie Ruimte
Rustgevende ruimte voor één op één gesprekken voor de consulent
Vergaderzaal
Vergaderzaal ingericht voor 10 personen met extra diensten.
Makerspace
Heb je een goed idee? Wij helpen je idee uit te werken in ons MakerspaceLab.
Winst Maken
Een professioneel kantoor laat je winst stijgen. Bereken hier je winst!