Wij geloven bij offiRent dat ondernemen niet alleen in ons bloed zit, maar dat ondernemen een onderdeel van onze maatschappij moet worden. In dit opzicht proberen wij iedereen te ondersteunen die zelfstandig wilt worden. Want samen staan we sterk, dat is ook de reden waarom offiRent een makerspace wilt zijn.

Wat is een makerspace? 

Een makerspace is een collaboratieve werkruimte in een school, bibliotheek of aparte publieke/private faciliteit voor het maken, leren, verkennen en delen die gebruik maakt van hightech tot geen tech tools.

Een hackerspace, hackspace of makerspace is een fysieke locatie waar mensen met gemeenschappelijke interesse, meestal in wetenschap, technologie, digitale en elektronische kunst elkaar kunnen ontmoeten en samenwerken.

offiRent, 2022

Al dit experimenteren, of liever gezegd, hacken heeft maar één doel: de hackerspace upgraden tot een plaats die inspireert om nog leukere dingen te maken. Een locatie is 1 kant van het verhaal, aan de andere kant zijn er de leden en bezoekers, de échte bron van ideeën en kennis. 

Ben ik welkom in de makerspace van offiRent? 

Eigenlijk is iedereen welkom! Heb je een vraag? Een idee? Wil je de sfeer eens komen opsnuiven? Kom gerust langs, maar maak je eerst even een afspraak bij ons?

Waarom is offiRent een makerspace?

offiRent wenst zijn ervaring te delen met beginnende zelfstandige, maar ook met studenten. Daarom werken wij samen met diverse scholen om studenten stage te laten doen bij offiRent. Echter offiRent gaat verder, en bied zijn diensten aan aan alle zelfstandige/particulieren die willen bij-leren en ervaring willen opdoen.