Kantoor met diensten te huur en ja, wat bedoelen we hier dan mee ? We willen hier mee zeggen dat we niet zomaar een kantoor verhuren, maar ons toespitsen op de ondernemer die veeleisen is. Een ondernemer die bepaalde diensten nodig heeft om zijn kantoor te laten draaien.

Niet ieder vennootschap/startup heeft hetzelfde verhaal en dezelfde noodzaken. Bij offiRent, gaan we dan ook eerst luister naar jou verhaal, we willen weten welke ondernemer we voor ons zitten hebben om hier onze diensten specifiek op af te stemmen. Waar kunnen wij u mee helpen ? Waar kunnen wij uw onderneming in helpen sturen of u als zaakvoeder ondersteunen. Maar nog meer en belangrijker waar kunnen wij leren, van uw onderneming, van u als persoon om onze diensten verder te professionaliseren, zodat wij verder andere ondernemers verder kunnen helpen.

Weet u reeds welke diensten u nodig hebt ? Of is uw gouden idee de meerwaarde die wij zoeken ?

Je kunt gebruikmaken van twee sfeervolle vergaderzalen (variërend van 4 tot 10 personen). Alle vergaderruimtes zijn akoestisch ingericht voor optimale meetings, Skype en conference calls.

In de volledig ingerichte keuken op het eerste verdiep vind je een echt professioneel koffiemachine met lekkere bonen. Heb jij je juiste blend al gevonden? Want iedere week zoeken wij de juiste mengeling.

Natuurljk hebben wij in onze keuken naast de vaatwas, een magnetron, kookplaat, koelkast, diepvries... maar vooral

In de keuken kun je verder gebruikmaken van een magnetron, koelkast, vaatwas ... Er is een gezellige ontspannings- en lunchruimte op het gelijkvloers, het is een meeting point voor iedereen die in het gebouw werkt. Aansluitend aan de lunchruimte is er een terras waar het in de zomer aangenaam toeven is. Er wordt geregeld, en niet alleen in de zomer, de BBQ aangestoken, waarop iedereen welkom is. De BBQ en partytafels kun je ook vrij gebruiken als je een receptie of feestje voor genodigden organiseert. Deze ontspanningsruimte kun je ook gebruiken als ontvangstruimte voor je bezoekers, net zoals de textielbaron, die in 1848 dit pand liet bouwen. Je kan gebruik maken van de parking; deze biedt plaats voor 10 auto’s. Achteraan de parking ligt ook nog het oude koetshuis dat daar vlak aan de Oude Schelde grenst en waar je je fiets kunt stallen.