Header lid worden

boekhouder helpt om een bedrijf te starten

als boekhouder geniet u van speciale samenwerkingsvormen als u uw klanten wilt helpen een bedrijf te starten

Hebt u klanten, als boekhouder die een maatschappelijke zetel nodig hebben ? Contacteer ons!

Bedrijf starten dan gaat u natuurlijk naar de boekhouder. Echter wij bij offiRentkunnen u zeker ook verder helpen. U heeft als boekhouder, klanten die een maatschappelijke zetel zoeken voor hun bedrijf te plaatsten? Neem gerust contact met ons op, wij voorzien voor bedrijfsadviseurs, boekhouders, accountants, financieel en juridisch adviseurs speciale samenwerkingsvormen.

In het kader van een domiciëleringscontract kan uw klant gebruik maken van onze diensten.

U begrijpt dat we hier niet spreken over een huur- of handelshuur contract, de overeenkomst voorziet de terbeschikkingstelling van ons adres dat als maatschappelijke zetel door uw klant gebruikt kan worden.

Uw klant heeft persoonlijk de keuze hier of hij de geregistreerde benaming offiRent gebruikt voor zijn eigen gegevens of enkel zijn postbusadres vermeld. Gebruik maken van de naam offiRent heeft als voordeel, dat men kan meeliften op het succes van de naam offiRent.

Wij willen hier duidelijk stellen dat wij ons enkel focussen naar betrouwbare ondernemers die voldoen aan één of meerdere van de volgende eisen:

  • de ondernemer die een professionele uitstraling wenst te geven aan zijn (startende onderneming)
  • de ondernemer die geen permanent kantoor nodig heeft
  • de ondernemer die een scheiding wenst tussen de maatschappelijke zetel van het bedrijf en de privé woonst

Wat is een maatschappelijke zetel huren bij offiRent NIET

Wij benadrukken met klem dat wij geen klanten zoeken dewelke schuldeisers, deurwaarder, advocaten wensen te ontlopen. Wij willen geen schuilplaats zijn voor malafide ondernemingen.

Meer nog indien wij hier het gevoel van krijgen behouden wij het recht om de zaakvoerder hier over te interpelleren, en een mogelijke schadevergoeding te vragen, zoals dit gestipuleerd staat in onze algemene voorwaarden.

De ene hand wast de andere hand

Als bijzondere erkentenis aan doorverwijzers zullen wij u vermelden op een apart deel op onze website, de bevoorrechte partners. Google is een spider die linken volgt. Het verstevigen van uw netwerk is een tactiek die door bekende SEO (search engine optimalisation) experten gehanteerd wordt. Een eenzijdige link wordt door google bijzonder goed gewaardeerd.

Natuurlijk worden onze bevoorrechte partners niet enkel en alleen op onze speciale pagina geplaatst, wij zullen uw diensten ook doorverwijzen naar ons eigen klanten portefeuille, dit via een nieuwbrief maar ook via persoonlijke contacten. Wij krijgen regelmatig de vraag van starters maar ook van doorgewinterde ondernemers of we hun advies kunnen geven omtrent een goede boekhouder, notaris, jurist, financieel deskundige in hun regio.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om mogelijke samenwerkingen te bespreken.

Gelezen: 6863 keer
Cron Job Starts