Header lid worden

Er zijn tal van redenen om een
dagkantoor te Huren

Een dag kantoor huren op een zichtlocatie is goed voor het imago van uw bedrijf.

De zelfstandige
wil dichter bij huis werken

Al dan niet een kantoor delen, met diverse diensten. Wij ondersteunen en zorgen er voor dat jij je op je core bussiness kan focussen.

De reiziger op doortocht
heeft even een kantoor of een vergaderzaal nodig

Natuurlijk kunt u in de wagen werken. Echter een tijdelijke uitvalsbasis hebben om uw klanten in de regio te bezoeken, geeft u net iets meer gemoedsrust en luxe.

De thuiswerker
Die even wat nieuwe inspiratie nodig heeft.

Wist u dat een dag kantoor u de kans geeft om nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe ideeën op te doen ?

De rustzoeker
die even een rustige plaats nodig heeft om te werken

Ongedwongen rustig werken, op je dag/privé kantoor. Vertel ons wat je nodig hebt, en wij zorgen er voor!

Als professional heeft u nood aan een
tijdelijk kantoor

U huurt uw kantoor op basis van een beurtenkaart dit al per uur!

De voordelen van dagelijkse kantoorhuur zijn in overvloed. Mensen die niet aan één plaats gekoppeld willen worden kunnen de voorkeur geven aan een huur per uur omdat er geen lange termijn verbintenissen zijn.

Een dag op kantoor is perfect voor iedereen die tijdelijk een eigen of gedeelde ruimte nodig heeft. Het kan zeer nuttig zijn om een kantoor voor een dag te huren – vooral voor iemand die net een onderneming begint.

Professionals die een kantoorruimte huren per dag hebben vaak behoefte aan de faciliteiten van een conventionele werkplek. De full-service vergaderruimten zijn ontworpen voor het bedrijfsleven. Elke locatie is volledig uitgerust met de meest geavanceerde technologie en professionele apparatuur.

Onze dagkantoor tarieven zijn tevens flexibel, en de ruimte kan op het laatste moment gehuurd worden voor een hele dag of slechts een uur. Huurders betalen alleen voor de tijd die gebruikt wordt, wat een dagkantoor huur een economisch verantwoorde optie maakt.

Gelezen: 17356 keer
Cron Job Starts