Header lid worden

Kantoor met diensten te huur en ja, wat bedoelen we hier dan mee ? We willen hier mee zeggen dat we niet zomaar een kantoor verhuren, maar ons toespitsen op de ondernemer die veeleisen is. Een ondernemer die bepaalde diensten nodig heeft om zijn kantoor te laten draaien.

Niet ieder vennootschap/startup heeft hetzelfde verhaal en dezelfde noodzaken. Bij offiRent, gaan we dan ook eerst luister naar jou verhaal, we willen weten welke ondernemer we voor ons zitten hebben om hier onze diensten specifiek op af te stemmen. Waar kunnen wij u mee helpen ? Waar kunnen wij uw onderneming in helpen sturen of u als zaakvoeder ondersteunen. Maar nog meer en belangrijker waar kunnen wij leren, van uw onderneming, van u als persoon om onze diensten verder te professionaliseren, zodat wij verder andere ondernemers verder kunnen helpen.

Weet u reeds welke diensten u nodig hebt ? Of is uw gouden idee de meerwaarde die wij zoeken ?

Je kunt gebruikmaken van twee sfeervolle vergaderzalen (variƫrend van 4 tot 10 personen). Alle vergaderruimtes zijn akoestisch ingericht voor optimale meetings, Skype en conference calls.

In de volledig ingerichte keuken op het eerste verdiep vind je een echt professioneel koffiemachine met lekkere bonen. Heb jij je juiste blend al gevonden? Want iedere week zoeken wij de juiste mengeling.

In de keuken kun je verder gebruikmaken van een magnetron, koelkast, vaatwas ...

Gelezen: 12754 keer
Cron Job Starts