Header lid worden

voordelen businesscenter

extra faciliteiten in een flexibel kantoorconcept !

Door gebruik te maken van een professioneel kantoor met uitstraling kunt u uw klanten overtuigen van uw professionaliteit

Het huren van kantoorruimte in een businesscenter is een flexibel kantoorconcept wat inhoudt dat de verhuurder kantoorruimte, zo flexibel als mogelijk, aan de huurder aanbiedt. Bij die kantoorruimte worden extra faciliteiten en diensten aangeboden of lasten overgenomen zodat de gebruiker een totaalpakket kan worden aangeboden. Elke kantoorvorm is mogelijk; kleine of grotere werkplekken, afzonderlijke ruimten, vergaderzalen, ruimten voor presentaties met alle faciliteiten die daarbij horen, kortom, elke mogelijke ruimte die u in uw eigen kantoor ook zou kunnen gebruiken. Een gebruiker kan de door hem of haar gewenste ruimte voor elke periode huren; een uur, een dag, een week, een maand of meerdere jaren.

Het starten van een bedrijf is voor iedere zelfstandige moeilijk. Als je hiernaast nog eens een professioneel kantoor nodig hebt, kunnen de kosten soms exponentieel oplopen. offiRent kan hier een oplossing in bieden. Op een goedkopere manier kunt u uw eigen professioneel kantoor hebben, dit door kantoorplekken te delen.

Door gebruik te maken van een professioneel kantoor met uitstraling kunt u uw klanten overtuigen van uw professionaliteit. Onze klanten hebben aangetoond dat hun conversieratio tot 40% toenam door het vertrouwen en de professionaliteit wat offiRent uitstraalt. Met behulp van onze Sales Increase Calculator hieronder kunt u eenvoudig berekenen wat offirent voor u kan betekenen.

Berekent u even wat u winst kan zijn, en wat uw investering u kan opbrengen

Gelezen: 8086 keer
Meer in deze categorie: « Gratis flexplek Toegangscontrole »
Cron Job Starts