Header lid worden

De huurprijs van een kantoor wordt bepaald naargelang de ruimte die u kiest. Wij maken u graag een voorstel op maat.

De meest gebruikelijke verhuur is de verhuur van kantoorruimtes dewelke u zelf inricht. Hier wordt in eerste instantie naar de prijs per m² gekeken om te zien of een kantoor binnen het budget valt. Deze huur is echter maar een beperkt onderdeel en hier wordt al te vaak een te grote focus op gelegd.

Overzicht prijzen kantoor huren

De meeste (potentiële) huurders of start-ups hebben dan ook geen compleet overzicht van de totale kantoorkosten, en vrijwel niemand weet wat nu precies de kosten zijn per werkplek of medewerker wanneer een kantoor gehuurd word. De stelregel is dat elk personeelslid tussen de 18 en 25 m² ruite nodig heeft. Door deze stelregel te gebruiken, kan je uitrekenen hoeveel ruimte je minimaal nodig hebt. Reken hierbij de 'lege ruimtes' bij (zoals vergaderzalen, receptie, kantine en dergelijke) en je weet hoe groot je kantoor moet zijn. Echter als je onder de vierhonder m² nodig hebt, is huren dan ook vaak de beste optie. Bij kantoren is het slim om rekening te houden met metonder andere de parkeergelegenheid in de omgeving.

Klein of groot kantoor huren

Allemaal niet zo eenvoudig... Bij offiRent willen we hier verandering in brengen. We verhuren grotere kantoren maar ook kleinere kantoren of satellietkantoren, we hebben voor iedereen de geschikte kantooroplossing

Gelezen: 13313 keer
Cron Job Starts