Fontgrootte: +
5 minuten leestijd (938 woorden)

10 voordelen virtueel kantoor

10 voordelen virtueel kantoor

10 voordelen Virtueel Kantoor

waarom een virtueel kantoor huren ?
De voordelen van een Virtueel Kantoor wegen ruimschoots op tegen de kosten

Voor veel startups en ondernemers is het van cruciaal belang om de uitgaven tot een minimum te beperken. De voordelen van virtuele kantoren gaan verder dan alleen het besparen van uw bedrijfsgeld.

Er zijn veel redenen om een virtueel kantoor te krijgen en de volgende zijn mijn tien belangrijkste voordelen om er een voor uw bedrijf te hebben.

1# Een luxe hoofdkantoor

Een van de grootste voordelen van een virtueel kantoor is de verbinding met een fysiek gebouw. Uw bedrijf heeft een bedrijfsadres in een bekend zakendistrict. Als u een klant of een groep mensen moet ontmoeten, heeft u toegang tot volledig ingerichte kantoren en vergaderruimten. Velen bieden de nieuwste communicatietechnologie en sommige bieden klaslokaalomgevingen perfect voor trainingssessies en personeelseducatie.

2# Vertrouwen in uw bedrijf

Mensen aarzelen om een bedrijf te vertrouwen dat geen fysiek adres op hun website vermeldt. Te veel oplichters loeren online, dus met een postbode. Vak of helemaal geen adres roept voor sommige mensen een rode waarschuwingsvlag op. Het hebben van een bedrijfsadres in een bekende, vaak prestigieuze buurt, geeft klanten een gevoel van veiligheid en voorkomt dat u uw thuisadres als uw bedrijfslocatie hoeft op te geven.

3# Professionele diensten op maat

De voordelen van virtuele kantoordiensten omvatten meer dan alleen een adres en het gebruik van chique kantoren. Aanbieders van virtuele kantoorruimte bieden plannen met een antwoordapparaat met een live receptionist die uw belangrijke oproepen afhandelt. Velen zullen e-mailbehandelingsservices bieden om u op de hoogte te houden van inkomende communicatie, facturen en belangrijke datums. Voor een fractie van de kosten zullen sommige aanbieders van virtuele kantoorruimte uw bedrijf helpen met het maken en hosten van websites.

4# Vermindering van de overhead kosten

Proberen op de traditionele manier een bedrijf te starten door een kantoor te leasen, wordt snel duur als je alle extra's meeneemt. Naast de kosten van een jaarlijkse lease, hebt u de kosten van meubels, kantoorapparatuur en computers, hulpprogramma's en salarissen van eventuele extra medewerkers voor het afhandelen van telefoontjes en het begroeten van klanten. Als uw bedrijf op afstand kan werken, is er geen behoefte aan fulltime toegang tot een dure fysieke huur in de binnenstad.

5# Een eco-vriendelijke keuze

Voordelen van virtuele kantoren zijn onder meer een positieve impact op het milieu. Het hebben van een virtueel kantoor vermindert de vervuiling veroorzaakt door woon-werkverkeer elke dag. U hoeft niet meer urenlang in het drukke verkeer vast te zitten om op tijd aan het werk te gaan. Bovendien vermindert u verspilling van kantoorbenodigdheden door werk digitaal te houden en te delen. Geen papierverspilling meer en geen extra afval van toiletten, badkamers en algemeen kantoorafval.

6# Groeien eenvoudig naar meer werknemers

Een van de voordelen van een virtueel kantoor voor uw bedrijf is de mogelijkheid om meer werknemers aan te nemen zonder dat u meer ruimte hoeft te vinden of naar een groter gebouw moet verhuizen. Het hebben van een virtueel kantoor elimineert de behoefte aan overvolle kastdoolhoven of de afleiding en productieverlies die voortvloeien uit die open kantoorconcepten.

7# Verhoogde productiviteit

Werken op afstand betekent dat werknemers niet langer een slaaf van de prikklok zijn. De dagen dat je moet monitoren wanneer mensen in- en uitchecken, zijn voorbij. Projectdeadlines bepalen wie de klus klaart, waardoor mensen meer verantwoording afleggen over hun tijdbeheer en de afhandeling van verantwoordelijkheden.

De flexibiliteit die gepaard gaat met op afstand werken vermindert productieverlies door ziekte of dekking voor mensen op vakantie. Bovendien betekent gelukkiger en gezondere werknemers minder omzet en meer ruimte voor groei.

8# Toegang tot een wereld van talent

Als u deel uitmaakt van de wereldwijde markt, moet u wellicht over de hele wereld zaken doen. Voordelen van virtuele kantoren zijn overal in de grote steden te vinden. Dit is geweldig als u een klant in het buitenland hebt. Getalenteerde medewerkers kunnen worden gevonden en ingehuurd om rechtstreeks met klanten in een bedrijfskantoor in contact te komen door het gebruik van virtuele kantoorruimteproviders in alle uithoeken van de wereld. Als er zaken moeten worden gedaan, vindt u een plek om te werken waar u maar wilt.

9# Lokale SEO voordelen

Bijkomende voordelen van virtuele kantoorservices zijn lokale SEO-specialisten die ervoor zorgen dat uw bedrijf bovenaan de lijst staat in zoekmachines. Bedrijven groeien niet als klanten ze niet kunnen vinden. Zorg ervoor dat u bovenaan staat door gebruik te maken van de lokale experts die zeer bedreven zijn in het weten waar klanten naar op zoek zijn en hen naar uw bedrijf zullen leiden.

10# Geen langdurige verbintenis

Het uiteindelijke voordeel van een virtueel kantoor is dat u geen huurcontract voor een jaar hoeft te ondertekenen zoals u dat bij een traditioneel kantoor zou doen. De meeste aanbieders van virtuele kantoorruimte bieden contracten van maand tot maand, zodat u zo lang kunt doorgaan als u wilt, terwijl u de vrijheid heeft om de service te beëindigen of van locatie te veranderen als u ooit de noodzaak vindt om te verhuizen.

Of uw bedrijf nu een eenmansband is of een team van op afstand werkende krijgers, voordelen van virtuele kantoren kunnen de professionaliteit en diensten bieden die u nodig hebt om de beste te zijn in wat u doet. Voordelen van virtuele kantoordiensten geven u meer tijd om u te concentreren op het grote geheel. Hiermee kunt u een sterker team van betrouwbare werknemers opbouwen. Het belangrijkste is dat u met een virtueel kantoor tijd, geld en jaren in uw leven kunt besparen.

kies voor een Virtueel Kantoor

bij offiRent voor een Maximale uitstraling

bescherm uw Privé Bezittingen waarom nog Risico nemen?

LW Interieur
Bogal

Gerelateerde berichten

 

Heb je vragen of een idee ?

Bij offiRent denken wij altijd met u mee, en we kunnen samen uw idee uitwerken.

contacteer ons

of geef ons een belletje
+32 13 26 10 10

ONZE DIENSTEN

diensten die offiRent kan aanbieden

Virtueel kantoor
De maatschappelijke zetel van uw bedrijf op een professioneel adres.
Therapie Ruimte
Rustgevende ruimte voor één op één gesprekken voor de consulent
Vergaderzaal
Vergaderzaal ingericht voor 10 personen met extra diensten.
Makerspace
Heb je een goed idee? Wij helpen je idee uit te werken in ons MakerspaceLab.
Winst Maken
Een professioneel kantoor laat je winst stijgen. Bereken hier je winst!